archery tag amsterdam kinderen

Archery Tag kinderfeestje Amsterdam


Het leukste idee voor uw kinderfeestje is wel het Archery Tag kinderfeestje in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij Archery Tag Amsterdam. Archery Tag wordt gespeeld in 2 teams. Bij grote groepen zullen we een toernooi vorm spelen. Er worden dan ook meerdere teams gemaakt. Bij Archery Tag krijgt elke deelnemer een masker, een boog en een pijl. Er wordt echt op elkaar geschoten vandaar dat de pijlen een rubberen punt hebben.

Archery Tag verschillende mogelijkheden


We bieden verschillende mogelijkheden voor het Archery Tag kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, materialen en begeleiding. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Het Archery Tag kinderfeestje is onderdeel van UP Events. UP Events biedt naast Archery Tag nog vele andere activiteiten zoals Graffiti workshopBubbel voetbalLasergamen en Room Escape. Naast de mogelijkheden die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten te combineren.

 

Boek Archery Tag direct

Archery Tag Kinderfeestje offerte op maat
Het Archery Tag kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Mocht u het Archery Tag kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape conceptenLasertag, een andere activiteitvergaderingeen lunch, borrel, tapas of BBQlaat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31(0)20-3375191 of mailen via het contactformulier hieronder.

Kom ook naar
Zomer Kamp Amsterdam

Zomer Kamp Amsterdam

FAQ

Mag ik zelf taart meenemen?
Bij een kinderfeestje ja, wel graag zelf bordjes, servetjes, schoteltjes en vorkjes meenemen en weer mee naar huis nemen

Mag ik andere consumpties meenemen?
Nee, wij verkopen drinken en chips. Lunch of BBQ kunt u vooraf bestellen.

Zijn er vaste rondetijden?
Ja, alle activiteiten hebben vaste start en eindtijden.  Zo kan je na een activiteit makkelijk instromen bij een 2e of 3e activiteit.

Kan ik het aantal kinderen later nog wijzigen?
Ja, tot zeven dagen voor aanvang van het feestje is dat geen probleem. Daarna kunnen er eventueel wel meer kinderen meedoen. Het aantal dat bij ons bekend is 7 dagen voor aanvang van het feestje wordt ook minimaal gefactureerd.

Mogen we zelf activiteiten organiseren?
Nee, jullie mogen gerust nog buiten of binnen zitten bij ons als de kinderen buiten spelen. Echter zelf activiteiten organiseren zonder uitdrukkelijke toestemming van UP Events is niet toegestaan.

Is bubbel voetbal gevaarlijk?
Nee, bubbel voetbal is op zichzelf niet gevaarlijk. De kinderen krijgen een veiligheidsbriefing vooraf, als ze zich daar aan houden, zijn de risico’s beperkt. Zijn er speciale gezondheidsrisico’s meld dit dan altijd bij ons en bij de begeleider.

Hoeveel kinderen mogen er mee doen?
Bubbel voetbal is geschikt vanaf 6 kinderen tot wel 500 kinderen tegelijk.

Hoe lang voor de activiteit moet ik aanwezig zijn?
Wij raden aan om 15 – 30 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn.

Hoe lang duurt het Bubbel Voetbal kinderfeestje?
Het bubbel voetbal kinderfeestje bestaat uit 75 minuten bubbel voetballen en daaromheen kunnen jullie natuurlijk nog limonade of chips bestellen en eventueel nog taart en cadeautjes bij ons doen.

Is er plek om cadeautjes uit te pakken?
Ja, wij zorgen dat er een plek is om lekker te zitten en cadeautjes uit te pakken.

Offerte op maat aanvragen

*

*

*

*