Archery tag kinderfeestje Amsterdam

Het leukste idee voor jullie kinderfeestje is wel het archery tag kinderfeestje in Amsterdam. Dit is mogelijk in Amsterdam-West bij archery tag Amsterdam. Archery tag wordt gespeeld in 2 teams. Bij grote groepen zullen we een toernooi vorm spelen. Er worden dan ook meerdere teams gemaakt. Bij archery tag krijgt elke deelnemer een masker, een boog en een pijl. Er wordt echt op elkaar geschoten, vandaar dat de pijlen een rubberen punt hebben.

Archery tag verschillende mogelijkheden

We bieden verschillende mogelijkheden voor het archery tag kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief BTW, instructie, materialen en begeleiding. Jullie worden ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal jullie het gehele verblijf begeleiden. Het archery tag kinderfeestje is onderdeel van UP Events. UP Events biedt naast archery tag nog vele andere activiteiten zoals bubbel voetballasergamen en escape room. Naast de mogelijkheden die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten te combineren.

Archery tag kinderfeestje offerte op maat

Het archery tag kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Mocht je het archery tag kinderfeestje willen combineren met een van onze room escape conceptenlasertag, een andere activiteitvergaderingeen lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor je. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op +31(0)20-3375191 of mailen via het contactformulier hieronder.

kinderfeestje amsterdam activiteiten

Kinderfeestje Hiep

Kinderfeestje Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €22,50 incl. btw per kind.

Kinderfeestje Hiep Hiep

Kinderfeestje Hiep Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €35,- per kind, incl. btw.

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €45,- incl. btw per kind.

Kinderfeestje Hiep

Kinderfeestje Hiep Hiep

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera

FAQ

Mag ik zelf taart meenemen?
Bij een kinderfeestje ja, wel graag zelf bordjes, servetjes, schoteltjes en vorkjes meenemen en weer mee naar huis nemen

Mag ik andere consumpties meenemen?
Nee, wij verkopen drinken en chips. Lunch of BBQ kun je vooraf bestellen.

Zijn er vaste rondetijden?
Ja, alle activiteiten hebben vaste start en eindtijden.  Zo kan je na een activiteit makkelijk instromen bij een 2e of 3e activiteit.

Kan ik het aantal kinderen later nog wijzigen?
Ja, tot zeven dagen voor aanvang van het feestje is dat geen probleem. Daarna kunnen er eventueel wel meer kinderen meedoen. Het aantal dat bij ons bekend is 7 dagen voor aanvang van het feestje wordt ook minimaal gefactureerd.

Mogen we zelf activiteiten organiseren?
Nee, jullie mogen gerust nog buiten of binnen zitten bij ons als de kinderen buiten spelen. Echter zelf activiteiten organiseren zonder uitdrukkelijke toestemming van UP Events is niet toegestaan.

Is Archery Tag gevaarlijk?
Nee, Archery Tag is op zichzelf niet gevaarlijk. De kinderen krijgen een veiligheidsbriefing vooraf, als ze zich daar aan houden, zijn de risico’s beperkt. Zijn er speciale gezondheidsrisico’s meld dit dan altijd bij ons en bij de begeleider.

Hoeveel kinderen mogen er mee doen?
Archery Tag is geschikt vanaf 6 kinderen tot wel 5000 kinderen tegelijk.

Hoe lang voor de activiteit moet ik aanwezig zijn?
Wij raden aan om 15-30 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn.

Hoe lang duurt het Archery Tag Kinderfeestje?
Het Archery Tag kinderfeestje bestaat uit 75 minuten archery tag spelen en daaromheen kunnen jullie natuurlijk nog limonade of chips bestellen en eventueel nog taart en cadeautjes bij ons doen.

Is er plek om cadeautjes uit te pakken?
Ja, wij zorgen dat er een plek is om lekker te zitten en cadeautjes uit te pakken.

Archery Tag offerte op maat